Gegevens:

Winkelcentrum Damwoude

Conradi-Veenlandstrjitte 14

9104 BN Damwâld

06 382 668 99

Website

Facebook

Frank's Delicatessen

Bij Frank’s Delicatessen & topSlijter kunt u terecht voor de lekkerste kazen (van dichtbij en ver weg), noten, wijn, Friese bieren en al uw sterke drank. Daarnaast hebben we ook een klein assortiment met biologische producten, van kruiden tot verse zuivel.

Van al het lekkers in de winkel maken we graag een leuk cadeaupakket voor u, geheel naar uw wens. Geen tijd om zelf iets samen te stellen? Geen probleem! We hebben ook altijd veel verschillende pakketten voor u klaarliggen. We hebben ook lekkere borrelplanken die we voor u klaar kunnen maken. Lekker makkelijk, kant-en-klaar. Hoeft u niet meer de hele middag in de keuken te staan om zelf alles klaar te maken.

U kunt bij ons ook via de webshop bestellen en laten bezorgen. Neem eens een kijkje op www.franksdelicatessen.nl. Hier is het merendeel van ons assortiment op te vinden.

Kerstpakketten

Aan het einde van het jaar maken we natuurlijk ook de lekkerste kerstpakketten voor u klaar. Voor ieder budget is er wel iets leuks te maken.

Pasfoto's

Bij ons in Damwâld kunt u ook uw pasfoto's laten maken. Voor uw ID-kaart, paspoort, rijbewijs, invalidekaart enzovoort. U kunt gewoon zonder afspraak binnen komen lopen, dan maken we direct uw pasfoto.

Openingstijden

Dag Tijden
Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 9:00-18:00
Woensdag 9:00-18:00
Donderdag 9:00-18:00
Vrijdag 9:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00
Zondag Gesloten